Over de oprichter

 Naam:

Björn van Vlokhoven (1987)

 

Studiepad:

* 2010-2013 Bachelor Psychologie aan Tilburg University

* 2013-2015 Master Klinische Neuropsychologie aan Universiteit Utrecht

* 2018 Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie bij Vlokhoven Trainingen & Workshops

 

Na mijn master kwam ik er achter hoe krap de arbeidsmarkt was voor psychologen. Een baan als psycholoog lag niet voor het oprapen en zeker niet voor starters zonder werkervaring. Tussen mijn afstuderen en eerste baan zat ruim 10 maanden. Veel afwijzingen en teleurstellingen heb ik moeten verwerken. Maar, de andere kant van de medaille was dat ik toentertijd meer tijd had. Meer tijd die ik kon steken in het schrijven van mijn eerste boek: Aan de slag als psycholoog (2017). Dit boek heb ik samen met mijn zus Dominique van Vlokhoven (1985) geschreven om (startende) psychologen op weg te helpen naar een (eerste) baan als psycholoog. 

 

Nadat het boek in 2017 is gelanceerd bleef ik een bepaalde kriebel in mijn buik hebben. Ik had een vaste baan als psycholoog, maar dit gunde ik anderen ook! Daarom heb ik toen Vlokhoven Trainingen & Workshops opgericht met als doel om betaalbare (geaccrediteerde) cursussen aan te bieden aan zowel werkzame als niet werkzame psychologen. Momenteel richt ik me voornamelijk op de geaccrediteerde basiscursus cognitieve gedragstherapie, maar in de toekomst wil ik meerdere cursussen aanbieden. 

 

Heb jij vragen of opmerkingen, mail me dan op info@aandeslagalspsycholoog.nl