Docenten gezocht

Vlokhoven Trainingen & Workshops in verband met de groei van de organisatie op zoek is naar docenten die de basis- en/of vervolgcursus cognitieve gedragstherapie willen verzorgen.  

Vlokhoven Trainingen & Workshops is in 2017 opgericht door Björn van Vlokhoven en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

Wij onderscheiden ons doordat wij een platte organisatiestructuur hebben met korte lijnen. Enerzijds kunnen wij hierdoor lage prijzen hanteren voor de cursisten zonder afbreuk te doen aan de hoogte van de vergoeding voor de docent. Anderzijds krijgt u hierdoor als professional de ruimte om bijvoorbeeld nieuwe cursussen te ontwikkelen. Tevens is er (in de toekomst) de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een docententeam en heeft u de mogelijkheid om een gastdocent en/of een acteur in te zetten tijdens de lessen.

 

We zoeken voor de (100-uurs) basis- en/of vervolgcursus cognitieve gedragstherapie (volwassenen & ouderen, Kind en Jeugd, Ouderen) enthousiaste en vakkundige docenten. Heeft u hier interesse in of heeft u vragen? U kunt dan mailen naar info@aandeslagalspsycholoog.nl